Patronul FC Botoșani internat cu Covid după prima doză de vaccin

Omul de afaceri Valeriu Iftime este internat în spital de mai bine de o săptămână, după ce a fost diagnosticat cu Covid19. Acesta a fost depistat pozitiv pe 13 martie, după ce s-a prezentat la spital din cauza unor simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2.

În prezent, patronul FC Botoșani este internat în Secția de Boli Infecțioase, starea lui fiind una bună. Afaceristul, în vârstă de 60 de ani, spune, însă, că preferă să fie precaut când e vorba de această boală și a dorit să fie sub supravegherea medicilor. “Sunt OK! Dar cu acest virus nu poți spune niciodată sigur că ești OK, pe termen lung!”, a spus Valeriu Iftime. De altfel, omul de afaceri nici un a fost prezent în loja sa la ultimul meci disputat acasă în compania celor de la Sepsi, iar lipsa sa nu a fost de bun augur echipei FC Botoșani.

Acesta a fost diagnosticat cu Covid la doar patru zile după ce s-a vaccinat cu prima doză de vaccin Pfizer împotriva Covid. Potrivit medicilor, acesta este în prezent stabil din punct de vedere al sănătății, cel mai probabil el având deja virusul în organism în momentul vaccinării.

Afaceristul botoșănean trage un semnal de alarmă, de pe patul de spital, legat de scepticismul unora cu privire la boală și reticența la vaccinare. “Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de Covid! Ascultă de un pățit! Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute 7 zile în izolare și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte-foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil!”, a transmis Valeriu Iftime.

Deja ai votat!