Aventură pe patru roți terminată la poliție

0

O plimbare cu mașina s-a terminat la poliție pentru un tânăr din municipiul Botoșani. Fără să aibă abilitățile necesare unui șofer, tânărul s-a dat singur în vileag, după ce a început să meargă la întâmplare pe drumul spre Dorohoi.

Scenele s-au petrecut vineri, pe 19 martie a.c., după ce botoșăneanul a ajuns cu autoturismul pe drumul național DN 29 B. Observând că acesta mergea neregulamentar, un alt șofer a sunat la 112 și i-a anunțat pe polițiștii dorohoieni, care i-au luat imediat urma. „Echipajul de poliție direcționat la fața locului a interceptat în trafic autoturismul respectiv, stabilind identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 34 de ani din municipiul Botoșani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Botoșăneanul a fost acuzat de conducere fără permis, iar la finalul anchetei va fi trimis în fața judecătorilor, care îi vor stabili pedeapsa.

 

Deja ai votat!
se încarcă...