Doi răniţi într-un BMW făcut praf într-un cap de pod

0

Un accident grav a avut loc, luni dimineață, aproape de centrul localității Gorbănești. Un autoturism în care se aflau doi bărbaţi s-a izbit violent într-un cap de pod.

Accidentul a avut loc în apropierea stației de autobuz din localitate, doar norocul făcând ca autoturismul scăpat de sub control să nu lovească oamenii care aşteptau în apropiere.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 22 de ani, s-a izbit într-un cap de pod, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat în derapaj. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, un bătrân, a fost iniţial blocat în maşină.

Şoferul era băut

În urma unui apel la 112 la faţa locului au plecat echipaje de pompieri, SMURD şi Ambulanţă. Până la sosirea forţelor de intervenţie, cei doi răniţi au fost scoşi din epava maşinii de către localnici. Cadrele medicale ajunse la faţa locului le-au acordat îngrijri răniţilor, după care i-au transportat la Urgenţe.

“Pasagerul din față dreapta a fost preluat de echipajul SMURD. Prezenta traumatism cranian, traumatism facial cu epistaxis anterior, fractură de humerus drept, traumatism toracic și de bazin. Era conștient, dar starea se putea degrada rapid”, a precizat medicul Dănuț Panaitescu, specialist în medicină de urgență în cadrul UPU-SMURD.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Deja ai votat!
se încarcă...