Șofer anchetat pentru uz de fals, după un control în trafic

0

Un bărbat va fi cercetat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Dorohoi, după ce a fost surprins conducând o mașină care avea ITP-ul falsificat. În vârstă de 60 de ani, P.V. a fost surprins în trafic duminică, pe 21 martie a.c., pe un drum din comuna Mihăileni, la volanul unui Ford Transit, înmatriculat în Portugalia.

Fiind vorba de o localitate de frontieră, polițiștii de la SPF Dorohoi i-au solicitat documentele pentru control. „La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la documentele prezentate, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că talonul cu inspecţia tehnică periodică (ITP) nu prezintă condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals”, a arătat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

Acuzat de uz de fals, șoferul s-a ales cu un dosar penal, la finalizarea cercetărilor polițiștii de frontieră urmând să dispună măsurile legale care se impun.

 

Deja ai votat!
se încarcă...