Sute de locuri de muncă disponibile în județ

Ultima decadă a lunii martie reface oferta de locuri de muncă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Astfel, angajatorii botoșăneni au listat pentru această săptămână 703 slujbe.

Printre acestea se află și postul de regizor scenă la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”. Pentru această funcție vor fi organizate doua serii de concurs. Prima va avea loc pe 31 martie, iar cea dea doua pe 06 aprilie. Salariul oferit de Teatrul „Vasilache” este de 3.266 lei.

Angajatorii caută specialiști cu studii superioare, în special ingineri (specializați: în construcții civile și agricole, mecanică, automatiști), consilieri și inspectori în administrația publică, administratori în rețeaua IT, consilieri juridici și administratori de patrimoniu.
Oferta pentru botoșănenii cu studii medii este destul de diversă. Din păcate, însă, în general, salariul oferit este minim pe economie, și anume 2.300 de lei brut. Cele mai multe posturi sunt în construcții și în domeniul industriei ușoare.

Lista locurilor de muncă

 

Deja ai votat!