Captură de țigări de contrabandă în apropiere de Darabani. Un suspect a fost prins (video)

0

Polițiștii de frontieră botoşăneni au confiscat, în noaptea de 21 spre 22 martie a.c., peste 4.400 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de peste 62.000 de lei. Captura a fost reușită în urma unor informaţii obținute de anchetatori în timpul investigațiilor.

Acționând în baza informațiilor primite, în seara de 21 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani și cei din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Botoșani au descins pe frontiera din nordul județului. Apoape de miezul nopții, ei au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, mai multe persoane care se deplasau dinspre ultimele locuințe din satul Teioasa – Darabani, către câmpul din marginea localităţii, transportând în spate colete voluminoase.

„La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, persoanele au abandonat coletele și s-au îndreptat către interiorul localității. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 89.200 de ţigarete (4.460 de pachete), în valoare de 62.440 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a arătat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF Botoșani.

În urma extinderii verificărilor, a fost identificat R.A., cetăţean român în vârstă de 18 ani, suspect a fi implicat în activitatea de contrabandă. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...