Tânăr în stare gravă după ce a fost bătut cu sălbăticie

0

Un tânăr de doar 19 ani a fost transferat la Iaşi în stare gravă, după ce a fost bătut cu sălbăticie de doi consăteni.

Incidentul a avut loc în weekend, în comuna Manoleasa. Băiatul se îndrepta spre casă, iar la un moment dat s-a întâlnit pe drum cu doi vecini, cu care a avut un conflict în urmă cu câteva săptămâni. Dornici de răzbunare, cei doi, cu vârste de 21 şi 36 de ani, au început să îl lovească pe tânăr cu pumnii şi picioarele de cum l-au văzut. Victima nu a mai apucat să reacţioneze sau să se apere, iar unul dintre cei doi agresori, înarmat cu o bâtă, a lovit-o cu putere în cap. Ulterior tânărul a fost abandonat, într-o baltă de sânge, acesta fiind găsit de un vecin, care a sunat la 112.

Băiatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Urgenţe, unde a fost supus mai multor investigaţii. Medicii au observat că acesta avea o hemoragie masivă craniană, astfel că au fost nevoiţi să îl direcţioneze către Spitalul de Neurochirurgie Iaşi. „Pacientul a fost preluat cu diagnosticul de hemoragie subarhnoidiană temporo-parieto-occipitală stângă şi transferat la Iaşi. Starea acestuia era foarte gravă”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care i-a identificat pe cei doi agresori, aceştia urmând a fi cercetaţi penal. „În cauză este întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. În urma concluziilor medico-legale se vor dispune măsurile care se impun”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...