vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTZilele Asistenței Sociale sărbătorite la Ipotești

Zilele Asistenței Sociale sărbătorite la Ipotești

În luna martie a fiecărui an, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește ”Zilele Asistenţei Sociale” oferind oportunitatea asistenţiilor sociali de a-şi celebra profesia şi de a reafirma munca pe care o desfăşoară  zi de zi în comunitate.

Tema anului 2021 se desfășoară sub egida „EU SUNT PENTRU CĂ NOI SUNTEM! – Consolidarea solidarității sociale și a conectării globale ” şi este  stabilită la nivel mondial  de către Federația Internațională a Asistenților Sociali. Aceasta este prima temă a Agendei Globale 2020-2030 pentru asistență socială și dezvoltare socială –  iar în luna martie, asistenții sociali din întreaga lume se unesc pentru a promova un mesaj comun.
La Botoşani manifestările, care au ajuns la cea de-a  XIII-a ediţie sunt organizate de atructura teritorială a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România. Acestea vor avea loc vineri, 26 martie, începând cu ora  11.30, când va avea loc un atelier de lucru la Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii ”Mihai Eminescu”.

Cea de-a doua parte a evenimentului va avea loc la Lacul cu nuferi din comuna Mihai Eminescu. Vom aborda tema acestui an în conexiune cu opera marelui nostru poet  – născut la Botoșani, Mihai Eminescu. În deschiderea reuniunii de lucru a asistenților sociali, va concerta d-ra Raluca Ursu – câștigătoare a mai multor competiții artistice”, se arată într-un comunicat de presă.

Asistenţii sociali au un rol fundamental în sănătatea fiecărei societăţi

​Campania ZAS a fost instituită pentru a creşte gradul de conştientizare a nevoii de investiţie în servicii sociale de calitate, pentru că astfel pot fi susţinute schimbări sustenabile în vieţile oamenilor.

Asistenţii sociali au un rol fundamental în sănătatea fiecărei societăţi, ei construiesc relaţii profesionale cu persoanele care au nevoie de suport.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...