Elevii din ultimul an de liceu au scăpat de emoţiile simulării Bacalaureatului

0

Elevii din ultimul an de liceu au susţinut astăzi, 24 martie, ultima probă din cadrul simulării Bacalaureatului, respectiv proba la alegere a profilului şi a specializării.

La nivelul județului Botoșani, din cei 2.946 de elevi din clasele a XII-a, învățământ liceal de zi, înscriși la proba scrisă de astăzi, au fost prezenți 2.621 de elevi (88,97%). Au absentat 325 de elevi (11,03%). Nu au fost elevi eliminați pentru tentativă de fraudă”, a anunţat Ana Maria Loghin, inspector şcolar şi purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Lucrările elevilor vor fi corectate până pe 31 martie 2021. Potrivit reglementărilor în vigoare, rezultatele vor fi aduse la cunoștința elevilor și părinților de către profesorii de la clasă. Aceste rezultate nu se vor afișa și nu vor putea fi contestate. La solicitarea elevilor și/sau a părinților notele vor putea fi trecute în catalog.

La nivelul fiecărei unități de învățământ se vor analiza rezultatele obținute, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare”, a mai spus Ana Maria Loghin.

Deja ai votat!
se încarcă...