spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăActualitateaLucruri interesante pe care nu le știai despre slot machines

Lucruri interesante pe care nu le știai despre slot machines

Nu mai este un secret faptul că majoritatea practicanților de jocuri de noroc aleg slot machine, indiferent dacă vorbim de cazinourile clasice sau cazinourile online. Cu toate că nu sunt în top 3 jocuri de noroc cu cote bune de câștig, păcănelele, așa cum sunt renumite în România, atrag jucătorii prin coloristică, muzică și jackpoturi.

Un joc mecanic/electronic/video de tip „slot machine”, recunoscut ca „păcănele” in română și ”fruit machine” în engleza britanică sau simplu „slot” este un aparat de joc de noroc cu trei sau mai mulți tamburi cu imagini care se rotesc independent.

Dacă și voi aveți în plan să jucați la slot machine, 888 Casino vă pune la dispoziție 13 ponturi despre jocurile de tip slot, ce este permis și ce nu este aprobat în practicarea acestora. Încercați să utilizați aceste sfaturi pentru sloturi în avantajul tău, respectând acest tip de joc. De asemenea există peste 1000 de jocuri de tip slot machine, cu diferite funcții și premii. Se pot câștiga jackpoturi zilnice, bonusuri de înregistrare, rotiri gratuite. Înainte de a juca, ați putea dori să aflați și despre istoria lor.

Primul aparat de tip „slot machine” a fost conceput în 1887 de Charles Fey la San Francisco, California, U.S. Avea trei tamburi cu cinci simboluri – potcoave, diamante, săbii, inimi și un clopot (Liberty Bell), astfel incat s-a putut realiza un mecanism automat de plată în caz de câștig. Acesta s-a bucurat de un real succes și a declanșat o ”revoluție” în industria aparatelor de joc și a jocurilor de noroc. Primul slot video a fost realizat în 1976 pentru Fortune Coin Co., Las Vegas, Nevada.

Primul slot machine online a apărut în 1994, odată cu primul cazinou online. Se estimează că anual există 1.6 miliarde de oameni jucători de slot machine. În toată istoria acestor jocuri mecanice / video, peste 4.2 miliarde de oameni și-au încercat nocorcul la un moment dat în viața lor.

În prezent, aparatele de tip slot machine sunt cele mai căutate din cazinouri, asigurând o mare parte din venituri pentru acestea, dar și câștiguri multiple pentru practicanți. Este jocul cel mai ușor de targetat și prin intermediul cărora cazinourile clasice sau cazinourile online atrag jucători noi.

Față de jocurile de masă, unde trebuie să pariați pe o culoare sau un număr cum e în cazul ruletei sau să aveți cărțile cu suma până la 21 cum e blackjack, jocul la slot machine ține mai mult de noroc. Practic acționați o manetă (buton) și așteptați să vedeți ce combinație de imagini vă afișează în zona delimitată a ecranului, rezultată din „rotirea” independentă a tamburilor și, respectiv, fixarea acestora.

Câştigătoare slot machine

În martie 2003, un inginer software de 25 de ani a câștigat cel mai mare premiu oferit vreodată la slot machine. A pariat 75 de lire sterline la slot machine-ul Megabucks din Las Vegas și a câștigat 29.6 milioane de lire sterline.

Pe online, marele premiu plătit vreodată la slot machine a fost câștigat de Jon Heywood, din Marea Britanie, premiul fiind de 13.2 milioane de lire sterline.

Cel mai mare număr de participanți la un turneu de slot machine a fost înregistrat în aprilie 2016, la turneul de slot machine din Auburn în Washington, SUA. Au participat 3173 de persoane, fiind doborât și un record Guinness.

Conform unor studii de specialitate, femeile sunt mai predispuse să joace slot machine, chiar dacă în jurul acestora vedem preponderent bărbați. Vârsta medie a femeilor ce joacă păcănele este cuprinsă între 55 și 60 de ani.

Aceste tipuri de jocuri de noroc asigură o mare parte din venit cazinourilor, dar e bine de știut faptul că 90% din banii băgați într-o mașină de tip slot sunt returnați jucătorilor. Însă din păcate nu toți pot fi câștigători.

Nu garantează nimeni că dacă băgați 100 de dolari veți primi înapoi 90 de dolari. Însă puteți avea norocul ca la o simplă tragere de manetă să plecați acasă cu potul cel mare. RTP-ul (return-to-play) indică faptul că din totalul banilor jucați la o mașină de tip slot, 90% se întorc către cei mai norocoși câștigători.

Imaginați-vă că un aparat de tip slot înregistrează câteva sute de rotiri pe oră, ceea ce înseamnă bani pariați, iar la un anumit număr de rotiri se întâmplă să returneze un procent din suma jucată sub formă de câștig. Un slot din Las Vegas aduce venituri medii de 226 de dolari pe zi. Calculând la peste 40 000 de mașini de tip slot funcționale, asta înseamnă un rulaj anual de peste 3 miliarde de dolari.

Japonia este recunoscută ca țara cu cele mai multe slot machines din lume – peste 4.5 milioane active, depășind SUA care are aproximativ 890 000 de sloturi. Italia, Germania și Spania completează top 5 țări cu cele mai multe slot machines înregistrate.

Așa cum ziceam mai sus, acest tip de joc de noroc se bazează mult pe hazardul fiecăruia, dar există și jucători specializați, care au ajuns să trpiască din practicarea jocurilor de tip slot. Aceștia marșează pe probailitățile sistemului și pe valorile pariate. Se știe că cu cât creșteți valoarea pariului / rotație, cu atât mai mult crește rata de câștig.

Slot machines online

Legat de online, deja aici vorbim de cu totul alte cifre pentru că nu mai există granița teritorială și condiționarea de a sta la rând. Oricând se poate accesa un site de cazinou online și să vă încercați norocul. Important este să o faceți responsabil și să nu cheltuiți mai mult față de cât sunteți dispuși să pierdeți.

Slot machines au ajuns să fie foarte căutate în cazinouri. Probabil nu e principalul joc aducător de bani într-un cazinou, dar oricine poate să își încerce norocul prin câteva extrageri. Dacă nu câștigați, înseamnă că nu a fost ziua voastră norocoasă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
10.6 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
18 °
joi
20 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...