Moarte cumplită pentru o bătrână în propria casă (video)

0

O femeie, în vârstă de 74 de ani, din Todireni, a avut parte de o moarte groaznică, în propria casă.

Aceasta se afla în bucătăria gospodăriei şi se pregătea să gătească la aragaz. În grădină era un fiul de-al ei, care hrănea animalele. La un moment dat, femeia a pus o tigaie cu ulei pe aragaz şi a dat drumul la butelie pentru a aprinde gazul. Din motive încă neştiute, aceasta nu a reuşit să aprindă imediat ochiul, astfel că gazul emanat de butelie s-a acumulat în jurul tigăii pline cu ulei. În momentul în care a reuşit să aprindă chibritul, punga de gaz acumulată s-a aprins, iar flacăra a aprins şi uleiul din tigaie, care a împroşcat-o pe femeie pe faţă şi piept. Aceasta a fost găsită inconştientă, câteva minute mai târziu, de fiul care a intrat în casă, după ce a observat că mama sa nu îi răspundea când o striga. „Avea o cratiţă cu ulei şi până să aprindă chibritul s-a acumulat gaz. Apoi s-a aprins şi gazul şi uleiul şi a cuprins-o cu totul”, a spus unul dintre vecinii sosiţi în scurt timp la faţa locului.

Femeia a suferit arsuri grave la nivelul feţei şi căilor aeriene, ceea ce i-a fost fatal. Oamenii au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns mai întâi un echipaj de la Ambulanţa Truşeşti, care a început imediat manevrele de resuscitare. Din Botoşani a fost direcţionat echipajul cu medic al SMURD. „Echipajul de terapie intensivă mobilă a fost solicitat pentru o pacientă în stop cardiorespirator, secundar unei arsuri produse prin explozie. Prezenta arsuri de gradul IV la nivelul feţei şi regiunea superioară a toracelui anterior şi posterior, precum şi la nivelul gâtului şi membre superioare. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar stopul a fost ireversibil, fiind declarat decesul, din păcate”, a precizat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, la faţa locului deplasându-se o echipă de criminalişti, care a declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Deja ai votat!
se încarcă...