Botoşănenii invitaţi să urmărească spectacole şi concerte doar în mediul online

0

Teatrul „Mihai Eminescu”, Teatrul „Vasilache” şi Filarmonica „George Enescu” îşi mută activitatea în mediul online. „Conform Hotărârii nr 293 din 10 martie 2021, având în vedere incidența crescută a ratei infectării cu virusul SARSCOV2, Hotărârea nr. 14 din 12 martie 2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani și analizând Lista cu Limitele de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile la nivelul UAT din judeţul Botoşani publicatã oficial la data de 25 martie 2021 de către DSP Botoşani, Teatrul <Mihai Eminescu> este nevoit să suspende activitatea cu publicul în sala de spectacole”, a anunţat conducerea instituţiei.

O măsură similară a fost luată şi la Teatrul „Vasilache”. „Vă oferim spectacole de teatru pentru toate vârstele, pentru întreaga familie! Spectacole de teatru pentru copii, teatru de păpuși, povești si spectacole pentru cei mari. Toate acestea le puteţi viziona comod, chiar din sufrageria dumneavoastră accesând link-ul https://e-theatrum.com/!

Oferiți-le copiilor dumneavoastră cele mai frumoase spectacole!”, a anunţat conducerea Teatrului „Vasilache”.

Astăzi, 26 martie, începând cu ora 18:30, orchestra Filarmonicii „George Enescu” Botoşani va susţine un concert sub bagheta dirijorală a lui Cosmin Morariu. Concertul va fi transmis online.

Filarmonica îşi mută activitatea şi concertele în mediul online, până la data la care acestea vor fi din nou posibile în format fizic, cu public în sala de spectacole. Concertele vor fi transmise online şi live pe pagina de Facebook FILARMONICA BOTOSANI”, a anunţat Mihai Sîrbu, directorul Filarmonicii.

Deja ai votat!
se încarcă...