O nouă expoziţie la Galeriile de Artă „Ştefan Luchian”

0

Galeriile de Artă „Ștefan Luchianˮ Botoșani găzduiesc, în perioada 27 martie – 9 aprilie, expoziția „ȚINUT  NATAL”, cu lucrări de pictură semnate de artistul plastic botoşănean Ioan Văcăreanu. Vernisajul va avea loc sâmbătă, 27 martie, începând cu ora 11:00. Lucrările vor fi prezentate de muzeograful Ana Coșereanu.

Ioan Văcăreanu este un pasionat de natură, găsind în pictură modul de a-și exprima trăirile și sentimentele față de locul în care a copilărit și de spațiul în care își duce existența cotidiană. Împletind lucrul individual, pictura naivă, cu lecțiile primite prin cursurile urmate la Școala Populară de Artă din Botoșani, acesta este în căutarea propriului mod de exprimare pe drumul dificil și sinuos al artei”, a declarat Ana Coşereanu.

Aflat la prima expoziţie personală, expozantul aduce la Galeriile de Artă „Ștefan Luchianˮ Botoșani lucrări realizate de-a lungul timpului, respectiv peisaje și naturi statice –  având o vădită atracție către universul floral.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic, în intervalul orar 9:00 – 17:00. Intrarea este gratuită, cu respectarea normelor impuse de actuala criză sanitară. Purtarea măștii este obligatorie.

Deja ai votat!
se încarcă...