spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTŞef din Poliţia de Frontieră internat cu Covid

Şef din Poliţia de Frontieră internat cu Covid

Un fost şef al Poliţiei de Frontieră Botoşani, şi actual Adjunct al Șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, se află internat de aproape două săptămâni în spital din cauza Covid.

Comisar șef de poliție Constantin Cîrcu a fost internat pe 15 martie în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Botoşani, după ce a fost confirmat cu un test Covid pozitiv. Acesta se simţea rău şi prezenta simptome specifice, motiv pentru care s-a prezentat la spital la Botoşani, deşi activează în structura din Iaşi.

Acesta a fost confirmat cu covid şi a fost internat imediat, pentru că prezenta şi o serie de boli cronice. „Starea pacientului este stabilă, dar prezintă o serie de afecţiuni mai vechi, care sunt ţinute sub observaţie”, a precizat un medic din cadrul SJU.

De altfel, comisarul a fost internat de două ori pe ATI în acest interval de timp, ulterior fiind transferat pe secţia de boli infecţioase, iar apoi la secţia medicală.

Comisarul şef Constantin Cîrcu a fost timp de şase ani şef al Poliţiei de Frontieră Botoşani, iar jumătate de an s-a aflat şi la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi. În prezent, este adjunct al şefului ITPF Iaşi.

Numărul de cazuri creşte la Botoşani

70 de botoșăneni au fost diagnosticați cu Covid, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor DSP Botoşni arată aceeași statistică. Dintre aceștia, 25 sunt din municipiul Botoșani.

Sâmbătă, şase unități administrativ-teritoriale din Botoșani prezintă incidențe de infectare cu COVID-19 mai mari de 3 cazuri la mia de locuitori, iar în Botoşani se apropie de 4, când vor fi impuse noi restricţii.

Cea mai ridicată rată este raportată în comuna Todireni, unde sunt 4,77 cazuri la mia de locuitori. Urmează comuna Stăuceni (3,73), apoi municipiul Botoșani, cu 3,34 îmbolnăviri la o mie de locuitori.

De asemenea, în aceeaşi categorie sunt comunele Ripiceni (3,07), Corlăteni (3,06) și Mihai Eminescu (3,04).

La nivel județean, rata este de 1,84.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...