Băiat de 15 ani căutat cu poliția, după ce a plecat din spital

0

Polițiștii botoșăneni au declanșat astăzi, 29 martie a.c., operațiunile de căutare a unui băiat în vârstă de 15 ani, care a fugit din spital. Venit astăzi de la Dorohoi, împreună cu un asistent social, Fernando Roman (foto) urma să fie internat în spital, însă a părăsit unitatea înainte de a fi efectuate toate procedurile medicale. Întrucât acesta nu a mai revenit, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani au sesizat poliția.

Potrivit semnalmentelor oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, băiatul are o înălțime de aproximativ 1,64 metri, o greutate de circa 50 de kilograme, este brunet cu ochii căprui și are tenul măsliniu.

În momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu o geacă lungă cu glugă, de culoare kaki, pantaloni tip blue-jeans ce prezintă rupturi ale materialului în mai multe locuri, iar în picioare avea încălțăminte sport de culoare neagră.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!
se încarcă...