Moarte cumplită pe marginea drumului

0

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Coțușca, a avut parte de un final tragic, după ce a fost spulberat de o mașină.

Accidentul a avut loc în satul Nichiteni, pe drumul ce leagă Săveni de Coțușca. Un Seat Toledo, condus de un tânăr de 20 de ani, din Nichiteni, a lovit în plin un bărbat de 48 de ani, care circula pe marginea drumului. Din câte se pare, victima suferea de afecțiuni psihice și potrivit unor localnici, acesta ar fi sărit în fața mașinii. Șoferul nu a mai putut evita impactul, pietonul fiind lovit în plin. Chiar șoferul a fost cel care a sunat la 112 cerând ajutorul cadrelor medicale.

Un echipaj cu medic din cadrul SMURD s-a deplasat la fața locului, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. „Din păcate în momentul în care am ajus la fața locului pacientul era în stop cardio respirator. Acesta prezenta numeroase leziuni grave, incompatibile cu viața. Nu s-a mai putut face nimic decât constatarea decesului”, a declarat un medic din cadrul UPU SMURD.

Cazul a intrat şi în atenția poliţiei. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etolotest rezultatul fiind negativ”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ.

Deja ai votat!
se încarcă...