Femeie rănită într-un microbuz de călători

0

O femeie de 70 de ani a fost preluată de ambulanţă după ce a fost rănită în inteiorul unui microbuz de transport persoane. Şoferul microbuzului, care se deplasa pe strada Săvenilor, spre ieşirea din oraş, a frânat brusc pentru a evita un obstacol de pe şosea, moment în care însă femeia şi-a pierdut echilibrul şi sa lovit cu capul de o bară de sprijin pentu călători.

Şoferul a optit imediat microbuzul şi a apelat serviciul 112, la faţa locului ajungând un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. „Pacienta a primit primul ajutor la faţa locului, după care a fost transportată la Urgenţe. Aceasta prezenta un traumatism cranian acut, dar era conştientă”, a precizat medicul primar Liviu Stan, din cadrul SJA Botoşani.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţiei, care au început o anchetă. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. „În cauză a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...