Liviu Toma – „CA-ul de la Nova Apaserv poate funcţiona cu cinci membri”

0

Viceprimarul Liviu Toma, în calitate de coordonator al organizației județene al PRO România, nu este de acord cu numirea a patru membri interimari în Consiliul de Administraţie al Nova Apaserv.

Pentru o perioadă scurtă de timp până la organizarea selecţiei în vederea stabilirii noii structuri a CA-ului de la Nova Apaserv, credem că ar fi necesar să se completeze doar cu două locuri, în urma retragerii domnilor Comarița și Drelciuc. De ce spun asta? Pentru că perioada este scurtă și nu cred că vor avea timpul necesar să ia decizii bune şi foarte bune. Dacă se suplimentează cu patru membri, aşa cum am auzit că se doreşte în Consiliul Judeţean, cheltuielile vor creşte”, a declarat Liviu Toma, Potrivit oficialului, dacă în ultima jumătate de an, CA-ul a funcţionat cu cinci membri, această structură de conducere poate să-şi desfăşoare activitatea tot cu atâţia membri, până la expirarea mandatelor.

„Cred că la Nova Apaserv Consiliul de Administraţie poate funcţiona cu cinci membri”

Dacă vor fi numiţi încă patru administratori, consider că se face o cheltuială în plus, care nu ajută cu nimic la bunul mers al societăţii. Mi se pare total aiurea să spunem că vrem să reducem cheltuielile, dar în acelaşi timp nu facem decât să le creştem. Cred că la Nova Apaserv Consiliul de Administraţie poate funcţiona cu cinci membri, nu numai pentru trei luni, ci şi pentru viitorul mandat”, a concluzionat Liviu Toma.

CA-ul de la Nova Apaserv a avut şapte membri până în noiembrie 2020, când Călin Bosovici, consilier municipal PSD, şi-a înaintat demisia din această structură. Pe 1 martie 2021, au demisionat din CA social democraţii Ioan Comariţa şi Simion Drelciuc.

Conducerea Consiliului Judeţean a iniţiat un proiect de hotărâre care va fi dezbătut în şedinţa din 31 martie, prin care sunt propuşi pentru a intra în CA Gabriel Atudoroae şi Mihaela Bâlbă, de la ALDE, respectiv Andrei Beilic şi Doru Constantin (PSD).

Deja ai votat!
se încarcă...