Peste 1.000 de botoşăneni se vor putea vaccina zilnic (video)

0

Încă un centru de vaccinare anti-Covid va fi deschis la Botoșani, în perioada imediat următoare. Este vorba despre centrul de la Școala 17 Botoșani. De asemenea, în toate fluxurile existente se va mări numărul de locuri. „Pentru etapa a treia de vaccinare, toate fluxurile vor mai primi 30 de persoane. Vom mări de la 60 la 90 de persoane pe flux. De asemenea, vom deschide și centrul de vaccinare de la Școala 17 Botoșani, pentru a crește capacitatea de vaccinare, iar fluxurile existente vor primi acest număr suplimentar de locuri”, a precizat medicul Monica Adăscăliței.

Astfel, în faza a treia, judeţul va avea două fluxuri la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, câte unul la Unitatea Militară de pe Petru Rareş, Liceul Pedagogic, Sala Sporturilor Dorohoi, Flămânzi, Săveni, Darabani, Ştefăneşti, Bucecea, Vorona şi un nou flux la Şcoala 17. Cu alte cuvinte, 1.080 de botoşăneni se vor putea vaccina zilnic începând din etapa a treia de vaccinare.

La „Gheorghe Asachi”, Darabani, Dorohoi, Unitatea Militară şi Ştefăneşti se va vaccina cu Pfizer, la Flămânzi, Bucecea şi Vorona cu Moderna, iar la Pedagogic şi Săveni cu AstraZeneca.
Până la această dată, la nivelul județului Botoșani au ajuns 38.666 de doze de vaccin. Peste 23.000 de persoane s-au vaccinat cu prima doză și alte peste 11.000 și cu a doua doză.

Deja ai votat!
se încarcă...