În municipiul Botoşani a început curăţenia de primăvară

0

La solicitarea primarului Cosmin Andrei, echipele Urban Serv au început să spele străzile din oraș. Această operaţiune a fost cerută în ultima perioadă de mulţi botoşăneni.

În primă fază, s-a acţionat pe Pietonalul Unirii şi pe Calea Națională.

În această dimineață, Cosmin Andrei a fost pe Pietonalul Unirii, pentru a vedea cum decurg lucrurile. „Sunt mulțumit de cum decurge această campanie, de ce rezultate se văd deja și de cum au răspuns și acționează colegii de la Urban Serv. Mi-am propus să facem din Botoșani un exemplu de oraș curat și sunt sigur că vom ajunge în acest punct, dorit nu numai de mine, ci de toți botoșănenii”, a declarat  primarul.

Potrivit edilului, străzile și trotuarele sunt spălate cu apă și soluții speciale, în conformitate cu normele de mediu în vigoare. Societatea Urban Serv a cumpărat trei aspiratoare, alte trei fiind în procedura de achiziţie. În următoarele zile, echipele Urban Serv vor acţiona în zona Ocolitor Pacea. „Ţinând cont că este luna curăţeniei, ne-am mobilizat şi vor mai fi şi alte acţiuni”, a concluzionat Cosmin Andrei.

Deja ai votat!
se încarcă...