Probleme pe Pietonalul Transilvaniei

0

Reabilitat cu fonduri europene în timpul celui de-al doilea mandat al primarul Cătălin Flutur, Pietonalul Transilvaniei începe să cedeze. De câteva zile, botoşănenii care au spaţii comerciale în zonă au observat că a apărut o denivelare pe zona pietonală. „În urmă cu câţiva ani a mai fost o problemă similară. Nu vrem să fie probleme, mai ales că în zonă este un centru medical şi multe persoane aşteaptă la rând. Edilii trebuie să ia măsuri pentru rezolvarea problemei”, a declarat proprietarul unui spaţiu comercial din zonă.

Până nu dăm pavelele la o parte, nu ştim ce este acolo

Problema a fost adusă la cunoştinţa viceprimarului Liviu Toma. Edilul a cerut conducerii Direcţiei Edilitare să ia măsuri. Marţi după amiază în zonă a ajuns un funcţionar din cadrul Direcţiei Edilitare, care a evaluat situaţia. „Am cerut conducerii Conrec, firma care are contract cu municipalitatea pe întreţinere şi reparaţii străzi, să intervină şi pe Pietonalul Transilvaniei. Problema este dată în lucru, să vedem ce este acolo. Echipa Conrec va ajunge în zonă. Până nu dăm pavelele la o parte, nu ştim ce este acolo”, a declarat un şef din cadrul Direcţiei Edilitare.

Denivelarea din zonă poate să fie generată de o problemă apărută în reţeaua de furnizare a apei reci. Nu trebuie, însă uitat faptul că Pietonalul Transilvaniei se află în apropierea Centrului Istoric al municipiului, acolo unde se află o importantă reţea de beciuri.

Deja ai votat!
se încarcă...