Urmărit internațional capturat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

0

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca au reţinut miercuri, 31 martie a.c., un bărbat cu dublă cetăţenie dat în urmărire internațională de autoritățile din Germania. În vârstă de 48 de ani, F,N. s-a prezentat miercuri seară în PTF Stânca, pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în Cehia.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă, la data de 25 martie a.c., o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţi, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății pe teritoriul Germaniei”, a arătat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Stânca.

Suspectul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean și dus în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care au dispus reținerea lui în vederea punerii în aplicare a mandatului european de arestare.

 

Deja ai votat!
se încarcă...