Aproape 2.000 de persoane vaccinate la Darabani

La o lună de la deschiderea centrului de vaccinare din Darabani, au fost imunizate cu prima doză aproape 2.000 de persoane. Dintre acestea aproximativ 600 au primit deja și a doua doză.

Adrian Mețler, medicul coordonator al centrului de vaccinare, a precizat că toate persoanele au fost imunizate cu serul Pfizer/BioNTech și nu au existat reacții adverse.

În momentul de față nu mai este niciun loc disponibil pe platforma de vaccinare, iar pe lista de așteptare sunt înscrise 337 de persoane.

În perioada imediat următoare va fi deschis încă un centru de vaccinare anti-Covid la Botoșani. Este vorba despre centrul de la Școala 17 Botoșani. Astfel, în faza a treia, județul va avea două fluxuri la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, câte unul la Unitatea Militară de pe Petru Rareş, Liceul Pedagogic, Sala Sporturilor Dorohoi, Flămânzi, Săveni, Darabani, Ştefăneşti, Bucecea, Vorona și un nou flux la Școala 17. Cu alte cuvinte, 1.080 de botoşăneni se vor putea vaccina zilnic începând din etapa a treia de vaccinare.

Deja ai votat!