Accident cumplit provocat de un botoşănean (video)

0

În această după-amiază a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Conform informațiilor de la fața locului, în urma impactului o persoană a decedat, iar alte două au fost transportate la spital. În acest sens, pe lângă ambulanțele sosite la fața locului și echipele de descarcerare ale SMURD, a fost prezent și un elicopter pentru a transporta unul dintre răniți.

Într-un Ford Focus ce se deplasa dinspre Mogoșești Siret spre Pașcani se aflau doi soți și un copil de cinci ani. În autoturismul marca Rover se afla doi tineri din Botoșani care se deplasau spre Roman. Conform NewsPascani, şoferul din Rover s-a angajat în depășirea unui WV Touran ce se deplasa în fața sa, lovind frontal Fordul Focus.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului din Ford. Soția a fost grav rănită, în timp ce copilul a fost scos de niște șoferi opriți după eveniment. Șoferul din Botoșani a fost scos din mașină de pompierii de la descarcerare. Colegul său a ieșit pe propriile forțe. „Accident rutier produs în localitatea Cozmești, între 2 autoturisme, soldat cu 3 victime încarcerate și un copil care a fost proiectat în afara părții carosabile. Dintre victimele încarcerate, una era decedată. Ce a de a doua victima era inconștiență prezentând semne vitale fiind predată unui echipaj SAJ, iar cea de a treia victima cu observație fractura membru inferior a fost preluata de către echipajul de prim ajutor SMURD și transportata la spital” a anunțat ISU Iași.

„Au fost implicate 2 maşini, un Ford Focus în care se afla o persoană decedată, precum şi un copil de aproximativ 4 ani transportat de elicopter, ce prezenta traumatism cranio cerebral sever şi un hematom periorbitar stâng. A fost intubat și ventilat mecanic. O persoană de sex feminin a fost preluată de SAJ tip C. Un autoturism Rover în care se afla şoferul B.M în vârstă de 26 ani care a fost transportat de către EPA Pașcani la Spitalul Paşcani prezentând traumatism coloană cervicală, plagă contuză la nivelul genunchiului stâng şi M.S pasager dreapta, persoană care a efectuat solicitarea, dar care nu a fost evaluată în momentul prezentării echipajelor SAJ-SMURD, acesta prezentându-se prin mijloace proprii la spital”, a transmis profesor doctor Diana Cimpoeșu.

Foto/Video Marius Parteni

Deja ai votat!
se încarcă...