Acțiuni în Botoșani pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2

0
foto arhivă - politistii verifică zilnic dacă sunt respectate măsurile pentru limitarea pandemiei

În perioada 3 – 4 martie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun.

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 23 acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 300 de locații de interes.

„În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora depășind 22.000 de lei”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Din totalul sancțiunilor contravenționale, 15 au fost aplicate persoanelor care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea în afara locuinței pe timp de noapte.

 

Deja ai votat!
se încarcă...