Femeie spulberată de un camion chiar în faţa casei (video)

Un accident cumplit a avut loc în această dimineaţă pe Drumul Judeţean 208H ce leagă localităţile Vorona de Poiana. O femeie, în vârstă de 75 de ani, din Poiana, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de un camion, care circula dinspre Vorona.

Femeia tocmai ieşise din casă şi a oprit autobuzul pentru a schimba bani la şofer, deoarece urma să vină preotul. După ce a schimbat banii aceasta a încercat să traverseze strada în fugă, însă a fost lovită de camionul al cărui şofer intrase în depăşire. Şoferul mastodontului a observat-o pe femeie şi a claxonat, însă aceasta a sărit, în fugă, în faţa camionului, fiind lovită în plin.

În urma unui apel la 112 la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic. „La faţa locului a fost găsită o persoană de sex feminin, victimă a unui accident rutier. Aceasta a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul”, a declarat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie, iar oamenii legii au demarat o anchetă. În cauză a fost dechis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În prezent traficul este blocat pe drumul 208H. Şoferii sunt rugaţi să evite traseul prin Mesteacăn.

 

Deja ai votat!