Social democraţii îl susţin în continuare pe fostul viceprimar Marian Murariu

0

Viceprimarul Bogdan Buhăianu a anunţat astăzi că social democraţii îl susţin pe fostul viceprimar Marian Murariu şi nu se pune problema excluderii din partid pe motiv că acesta nu a participat la şedinţa de ieri a deliberativului local. Dacă Marian Murariu ar fi participat la şedinţă, social democraţii reuşeau să numească administratori interimari la societatea Eltrans.

În primul rând, vrem să îl asigurăm pe colegul nostru Marian Murariu că ieri am fost toţi alături de el la greaua pierdere pe care a avut-o privind moartea surorii tatălui lui, doamna profesor Nevinglovschi. Din păcate a fost o coincidență morbidă, înmormântarea a fost exact la aceeași oră cu ședința. Fiind o înmormântare Covid, s-a aflat destul de târziu ora de desfășurare a acesteia. Pe această cale îi adresăm condoleanțe și sprijinul nostru moral”, a declarat Bogdan Buhăianu.

Edilul a adăugat că lipsa lui Marian Murariu de la şedinţă nu poate fi catalogată drept o trădare. „Nici nu se pune problema în grupul PSD de acest cuvânt: trădare, din partea dumnealui, a fost tot timpul alături de noi și din poziția de viceprimar și acum din poziția de consilier local, fiind tot timpul pe baricade”, a explicat Bogdan Buhăianu.

Viceprimarul a anunţat că săptămâna viitoare va avea loc o nouă ședință extraordinară de Consiliu Local pentru numirea administratorilor provizorii de la Eltrans.

Deja ai votat!
se încarcă...