Căruţă spulberată de un şofer neatent (video)

0

Un accident care se putea încheia tragic a avut loc în localitatea Orăşeni Deal, joi după-amiază.

Un Volkswagen Golf, condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, se deplasa dinspre Orăşeni Deal spre Cristeşti. Cu câteva sute de metri înainte de intersecţia cu drumul ce leagă Botoşani de Vorona, în dreptul cimitirului din localitate, autoturismul a intrat în plin, însă, în partea din spate a unei căruţe ce se deplasa pe acelaşi sens de mers. În atelaj se afla un bărbat de 47 de ani, care a fost aruncat în momentul impactului, acesta scăpând fără nici o rană. La fel şi calul înhămat la căruţă, care a ajuns teafăr într-o curte.

Atelajul, însă, a fost distrus şi proiectat în şanţ. Tot în şanţ a ajuns şi autoturismul, serios avariat. În urma unui apel la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie.

Cei doi bărbaţi implicaţi în accident au fost verificaţi cu aparatul etilotest. Dacă şoferul a avut rezultat negativ, la căruţaş aparatul a indicat o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Autoturismul şi atelajul se deplasau pe aceeaşi direcţie de mers, pe DJ 207 N. La un moment dat, autoturismul a intrat în coliziune cu atelajul hipo în partea din spate”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...