Încasări de peste 400.000 de lei la patinoarul din Parcul Cornişa

0

În ciuda pandemiei, peste 10.000 de botoşăneni au dorit să facă mişcare la patinoarul din cadrul Parcului de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa. Datele centralizate arată că, în perioada 27 noiembrie 2020 – 1 martie 2021, au fost la patinoar 10.500 de persoane, suma încasată fiind de 414.340 de lei. „A fost un sezon mulţumitor ţinând cont de criza sanitară în care suntem şi numărul limitat de utilizatori pe care am avut voie să-i introducem simultan pe suprafaţa de gheaţă. Aşadar, pentru sezonul 2020 – 2021, încasările au fost mulţumitoare. Totodată, a fost un câştig pentru oamenii care au dorit să facă mişcare şi în pandemie şi au venit ştiind că pot veni în siguranţă la patinoar”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, structura care administrează Parcul Cornişa.

Oficialul a adăugat că în toată această perioadă iubitorii de mişcare au trebuit să-şi facă programări, situaţie care a presupus un efort suplimentar de organizare din partea administratorilor zonei de agrement.

Eugen Ţurcanu a mai anunţat că au fost date jos şi cele două baloane cu presostat care protejau terenurile de sport şi de acum se poate face în zonă sport în aer liber. Totodată, iubitorii de mişcare vor avea la dispoziţie şi peretele de escaladă. „Dacă legislaţia ne va permite, intenţionăm să deschidem şi piscina exterioară pe 1 mai”, a concluzionat Eugen Ţurcanu.

Cert este că botoşănenii au la dispoziţie Parcul Cornişa, zonă unde, chiar şi printr-o simplă plimbare, îşi pot „încărca bateriile” în această perioadă atât de complicată generată de actuala criză sanitară.

Deja ai votat!
se încarcă...