Spectacole online la Teatrul Eminescu

În contextual în care instituţiile de cultură au fost închise din cauza pandemiei de Covid19, reprezentanţii Teatrului “Eminescu” din Botoşani încearcă să rămână aproape de spectatori. Astfel, spectacolele au fost mutate în mediul online.

Începând de mâine, 9 aprilie,  timp de o săptămână, pot fi vizionate online spectacolele „Vise de opal” și „Proștii sub clar de lună”.

În “Vise de opal” regizorul şi dramaturgul, Vlad Cepoi, actorii Alex Dobynciuc, Răzvan Amitroaei, Bogdan Horga, Andreea Moţcu, Petruţ Butuman, Bogdan Muncaciu, Cezar Amitroaei, Radu Dragoş, Matei Horga Şi Gabriel Şobachi aduc în luminile rampei un „secret” de la temelia vieţii: trăim doar dacă visăm la ceva. “În clipa în care încetăm să visăm, vom ieşi de pe scena vieţii. Iar ca să visăm frumos, trebuie să vedem realitatea cu ochii larg deschişi, dar mai ales cu ochii sufletului. Să vedem, mereu, partea plină a paharului. Se află la mijloc o decizie care stă la îndemâna fiecăruia”, spun reprezentanţii teatrului.

În „Proştii sub clar de lună” dramaturgul construieşte o lume pe dos, în care sentimentul este chemat să poleiască prostia cea mai evidentă, asemenea luminii de lună, care poleieşte bezna, făcând-o fermecătoare, misteriosă. Regia spectacolului este semnată de Vlad Cepoi, iar din distribuţie fac parte actorii Bogdan Horga, Ella Nistor, Alexandru Dobynciuc, Alexandra Acalfoae, Irina Mititelu, Florin Aioniţoaei.

Biletele pentru amblele spetacoloe pot fi achiziţionate accesând acest link- https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani .

Deja ai votat!