Un singur 10 la simularea examenului de Bacalaureat, la Darabani

0

La simularea examenului de Bacalaureat, la liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, a fost o singură notă de 10, la Anatomie. Cea mai mare medie obținută a fost 9,57.

Alin Prisacariu, directorul liceului, a precizat că la examenul de simulare au fost înscriși 131 de elevi, dintre care 10 nu s-au prezentat. Dintre cei prezenți la examen 41 au fost admiși, iar 80 respinși.

Rezultatele au fost aduse la cunoștința elevilor și părinților de către profesorii de la clasă, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare. Rezultatele obținute de elevi la simularea examenului național de Bacalaureat nu sunt publice. La solicitarea elevilor și/sau a părinților notele vor putea fi trecute în catalog.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean a analizat rezultatele de la Simularea examenului de Bacalaureat. Datele centralizate arată că rata de promovare la nivelul județului Botoșani (medii mai mari sau egale cu 6) este de 34,30%. Un singur elev a obținut media 10. La nivelul fiecărei unități de învățământ se vor analiza rezultatele obținute, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare.

Deja ai votat!
se încarcă...