Accident grav pe Bulevard (video)

0

Un accident grav a avut loc, vineri seară, pe Bulevardul Mihai Eminescu. Două autoturisme marca Audi s-au izbit violent după o neacordare de prioritate. În urma impactului, unul din autoturisme a ricoșat pe trotuar, unde a lovit un pieton.

Accidentul a avut loc la intersecţia dintre Bulevardul Mihai Eminescu cu Mihail Kogălniceanu, unde un autoturism Audi A6, condus de un bărbat de 51 de ani, nu a acordat prioritate unui Audi Q3, care circula pe Bulevard. Impactul a fost unul foarte violent, ambele maşini ajungând pe trotuare. Autoturismul Audi A6 a fost întors la aproape 180 de grade față de direcția de deplasare, fiind aruncat pe trotuar. Din păcate, un pieton în vârstă de 78 de ani se afla în acel moment pe trotuar, acesta fiind lovit în plin de mașina scăpată de sub control.

Echipaje ale ISU au ajuns la faţa locului, precum şi o ambulanţă SMURD cu medic, care a preluat un șofer rănit din autoturismul care a provocat accidentul, dar și pietonul aflat lângă roțile mașinii, pe trotuar. “La examinarea sumară, șoferul rănit prezenta un traumatism cranio facial, cu o plagă frontală, iar pietonul era policontuzionat, acuzând contuzii la nivelul membrelor inferioare”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD. Cei doi au fost preluați de cadrele medicale de la Urgențe, urmând a fi supuși mai multor investigații de specialitate.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au testat pe ambii șoferi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Vom reveni cu amănunte.

Deja ai votat!