Muncitorii Urban Serv au spălat aleile din Parcul „Mihai Eminescu” (video)

0

Muncitorii de la Urban Serv au continuat în această perioadă să spele străzile din municipiu. Această activitate se derulează în baza unor comenzi primite de la conducerea Primăriei Botoşani.

Suntem mulţumiţi de prima etapă de spălare străzi pe care a efectuat-o Urban Serv. Continuăm în această perioadă, chiar zilele acestea se spală aleile şi băncile din Parcul Mihai Eminescu şi se va continua, la ordinul domnului primar Cosmin Andrei, cu alte zone din municipiu”, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Gabriel Tănasă, directorul societăţii Urban Serv, a explicat că, în primă fază, au fost făcute unele teste pe străzile Ion Pillat, Sucevei şi Calea Naţională. „Rezultatele au fost foarte bune. Aşa am primit comandă să ne ocupăm de Pietonalul Unirii. În ultimele zile am acţionat în Parcul <Mihai Eminescu>”, a spus Gabriel Tănasă. Potrivit oficialului, va fi pregătit şi un al doilea utilaj, care să fie pus la dispoziţia muncitorilor Urban Serv. Unul va fi folosit pe străzi, iar celălalt va fi repartizat echipelor care vor acţiona în parcurile din municipiu.

Deja ai votat!