O tânără mamă are nevoie de ajutorul celor care cred că faptele bune fac minuni

0
Mirela Mişcodan, în perioada în care nu se confrunta cu problemele actuale

Oamenii cu suflet mare se mobilizează pentru a o ajuta pe Mirela Mişcodan, tânăra mamă imobilizată la pat, în urma unui accident rutier. Visul ei este de a avea un căruţ electric adaptat nevoilor dumneaei, pentru a putea ieşi din casă. În ultimii 15 ani, ea a ieşit din casă doar de zece ori.

Un astfel de căruţ nu are un preţ accesibil, dar…prin lucrările realizate de către copii, care au fost vândute în cadrul Proiectului <Dar din dar se face Rai> am început sa strângem leu cu leu şi… încet, încet am început să avem speranţa că acest vis se va realiza cândva”, a declarat profesorul Ana Maria Macuc.

Acest proiect include adevărate lecţii de viaţă. Primii bani au fost donaţi de către Alexandra Chisăliţă, o fetiţă în scaun cu rotile.  Alţi oameni cu suflet mare au donat, fiecare după posibilităţi şi aşa s-au strâns 26.828 de lei, din care 12.545 de lei au fost cheltuiţi deja pentru a rezolva alte probleme cu care se confrunta Mirela Mişcodan.

Suma cea mai mare oferită de o singură persoană a fost 2.000 de lei şi a fost oferită de o tânără mamă creştină, văduvă, care ştie din plin ce-i suferinţa şi care îşi creşte cu multă dragoste cei doi copii minori… Tot ea m-a sunat şi mi-a zis că tocmai a mai donat 5.000 lei şi m-a întrebat <de câţi bani mai are nevoie doamna Mirela pentru a-şi achiziţiona căruţul?> pentru că îşi doreşte foarte mult să-i vadă acest vis împlinit… Fără cuvinte. Să nu vă imaginaţi că e un om bogat! Nu, e un om simplu, dar cu o dragoste, dăruire şi sensibilitate imensă la suferinţa celorlalţi”, a explicat Ana Maria Macuc.

Mirela Mişcodan îşi doreşte foarte mult acest căruţ pentru a putea să iasă la aer

Pentru un om aflat în suferinţă, orice bănuţ primit, orice gest din partea semenilor contează enorm. „Chiar şi 10 lei dacă i-a dăruit cineva, imediat m-a anunţat bucuroasă şi i-am adăugat la suma totală pe care o avem pentru căruţ. Căruţul Electric Timix (cu orizontalizare şi verticalizare), de la firma Motivation, răspunde nevoilor doamnei  Mirela, dar costă 28.545 de lei+521 de lei ( tetiera) = 29.066 de lei (din care CAS-ul decontează 880 de lei). Până în prezent, doamna Mirela are strânsă suma 14.288 de lei. Mai are nevoie de  14.778 de lei pentru ca visul dumneaei, după 15 ani de suferinţă, să devină realitate!

Vă îndemn pe toţi cei care puteţi să o sprijiniţi pentru a-şi achiziţiona acest căruţ pentru ca, începând din vara aceasta, viaţa doamnei Mirela să se schimbe, să se poată plimba (după 15 ani) prin aerul curat de afară, să poată simţi (după mulţi ani de aşteptare) razele mângâietoare ale soarelui, şi să poată beneficia de servicii medicale adecvate printre care cele stomatologice şi oftalmologice care nu se pot face la domiciliu.

Oricine doreşte să o ajute îi poate dona bani în contul  RO32CECEC001946239286511, deschis pe numele Mişcodan Mirela, la CEC BANK sau o poate contacta la numărul de telefon 0749881539.

Uniţi vom reuşi să oferim unui om aflat de 15 ani în suferinţă un gram din bucuriile pe care noi le avem gratuit, ca daruri de la Dumnezeu!

Mulţumim din suflet pentru tot sprijinul acordat doamnei Mirela şi Milostivul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea!”, a mai transmis Ana Maria Macuc.

Deja ai votat!