spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTMoarte cumplită pentru o tânără de 23 de ani

Moarte cumplită pentru o tânără de 23 de ani

O tânără de 23 de ani, din Botoșani, a murit după ce aproape o lună a stat în comă profundă în două spitale din ţară.

Originară din Buzău, dar căsătorită şi stabilită într-o comună din apropierea oraşului, tânăra a fost găsită inconştientă în baia din casă. Incidentul a avut loc la mijlocul lunii martie, de către membrii familiei. Aceştia au găsit-o pe fată căzută în baia casei, unde era şi o centrală pe gaz. Se pare că monoxidul de carbon emanat de aceasta a fost cauza leşinului ei, fata fiind găsită în comă profundă.

Aceasta a fost dusă imediat la Spitalul Județean de Urgenţă (SJU), medicii încercând în zadar să o trateze. Ulterior, tânăra a fost transportată cu o ambulanţă pe Aeroportul Suceava, de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Bucureşti, unde a fost internată la Spitalul Universitar, însă nici medicii de acolo nu au reuşit să facă ceva pentru starea ei. „A fost internată direct în secția de Terapie Intensivă, în comă profundă. S-au făcut o mulţime de teste şi s-au încercat toate tratamentele posibile. Intoxicaţia cu monoxid de carbon i-a afectat creierul în mod ireversibil. A fost trabsferatp la Bucureşti, dar după o săptămână a fost trimisă înapoi la Botoșani, fără nicio îmbunătăţire”, a spus un medic din cadrul SJU Mavromati.

Tânăra a fost diagnosticată cu paralizie a tuturor membrelor corpului şi encefalopatie posthipoxică, provocată de lipsa de oxigen de la nivelul creierului. Din păcate, în dimineaţa zilei de duminică, inima tinerei s-a oprit, medicii nemaiputând să o resusciteze, fiind declarat decesul.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei, care va ancheta moartea ca pe una suspectă.

Lacrimi şi durere lăsate de decesul tinerei

Dispariţia fulgerătoare a tinerei a produs un şoc printre cei care o cunoşteau şi în rândul familiei, mai ales că aceştia sperau, cu câteva zile înainte de deces, că starea ei începea să se îmbunătăţească. “Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Am ramas fara cuvinte, am sperat ca te vei face bine ! Condoleante si multa putere familiei tale! Zbor lin catre cer!”, este unul din mesajele îndurerate ale prietenilor.

“Ești mai frumoasa ca oricând , nu am crezut ca se va întâmpla dar credem ca ne vom reîntâlni in curând ! VINO DOAMNE ISUSE ! ne-ai frânt inima copile drag …. toate cuvintele cât de frumoase pentru tine nu mai au sunet …. vom plânge in tăcere pana când te vom revedea”, a postat o rudă de-a fetei.

Avertisment lansat de ISU

Pompierii botoşăneni avertizează că trebuie conştientizat faptul că improvizaţiile de orice natură, în marea lor majoritate, duc la evenimente cu urmări grave.

Mulţi dintre cei care recurg la improvizaţii se gândesc că pot face economie la bani, dar nu conştientizează că în realitate fac „economie” la viaţă. În primul rând la viaţa proprie, la viaţa familiei lor şi la viaţa celor din jur. „Renunţaţi la IMPROVIZAŢII – Protejaţi-vă viaţa şi bunurile! Nu uitaţi – Paza bună trece primejdia rea”, este avertismentul ISU Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...