Continuă circul privind numirea administratorilor la Eltrans (video)

0

Consilierii locali s-au întâlnit astăzi într-o nouă şedinţă extraordinară pentru a se încerca deblocarea situaţiei cu privire la societatea Eltrans. Aceasta a fost convocată de primarul Cosmin Andrei şi are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Proiectul vizează numirea unor administratori provizorii pentru o perioadă de patru luni, care poate fi prelungită până la şase luni şi organizarea unei noi proceduri de selecţie a administratorilor, care să aibă un mandat de patru ani. Viceprimarul Bogdan Buhăianu i-a propus pe aceiaşi administratori provizorii, respectiv Simion Drelciuc, Vasile Ciocan, Paula Berenţan, Cătălin Pădurariu şi Ana Florea. Aceştia au fost propuşi şi în şedinţa din 6 aprilie, însă proiectul a fost respins, fiind 11 voturi pentru şi un buletin de vot anulat.

Liberalii au anunţat, însă, că nu participă la vot pentru numirea administratorilor Eltrans. „Vreau să vă reamintesc că ceea ce veţi vota astăzi, dacă veţi vota, este complet ilegal. Şi asta spune şi practica judiciară, nu numai că ni se pare nouă. Noi nu vrem să fim părtaşi la acest vot. Mai mult decât atât, nu vrem să fim amestecaţi într-o găleată de voturi, să nu se mai ştie cine a votat şi cine nu a votat acest proiect”, a declarat consilierul liberal Cătălin Flutur.

De asemenea, nici viceprimarul Liviu Toma nu participă la vot.

 

Deja ai votat!