Tânără trimisă cu elicopterul după un accident grav (video)

0

O tânără de 25 de ani, din Săveni, a fost preluată de elicopterul SMURD după ce a fost victima unui accident rutier grav.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe drumul judeţean ce străbate satul Mândreşti, din comuna Ungureni. Fata se afla într-o căruţă şi se îndrepta spre casă, iar la un moment dat, calul înhămat la căruţă s-a speriat şi a bruscat atelajul, astfel că tânăra s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea. în cădere, aceasta s-a lovit puternic la cap. Vecinii care au observat accidentul au ajutat-o pe aceasta să ajungă acasă, după care au apelat serviciul 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

Fata a fost transportată cu o ambulanță la Urgențe, după care medicii botoșăneni au cerut transferul ei la Iași, din cauza traumatismelor suferite la nivelul capului. „Pacienta a fost preluată din serviciul UPU cu un politraumatism prin accident rutier. Prezenta un traumatism cranian acut deschis, cu comoţie cerebrală şi observaţie fractură de bază de craniu. A fost transportată pe terenul unităţii militară şi predată colegilor de la aeronava SMURD”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

Deja ai votat!