Accident violent pe Bulevard

0

O femeie de 32 de ani a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier provocat din cauza propriei neatenţii. Aflată la volanul unui puternic autoturism marca BMW, tânăra s-a izbit violent în spatele unui autoturism marca Audi.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Mihai Eminescu, în dreptul marketului Kaufland, dinspre Iaşi. Autoturismul Audi a frânat pentru a face stânga, în parcarea magazinului, însă şoferiţa aflată în BMW, care rula în spatele acestuia, nu a mai reuşit să frâneze la timp şi a lovit partea din spate a maşinii. În urma impactului, cele două autoturisme au fost puternic avariate, iar şoferiţa a fost rănită.

La faţa locului a ajuns echipajul cu medic al SMURD, cadrele medicale acordându-i tinerei primul ajutor, după care au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe. „În serviciul nostru a ajuns o femeie care prezenta un traumatism cranian acut închis şi contuzie toraco abdominaă, după o primă investigaţie. Va fi supusă unui set complet de analize şi investigaţii pentru a se stabili conduita terapeutică”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, din cadrul UPU-SMURD.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi cine se face vinovat.

Deja ai votat!