Concert caritabil online organizat de Iustina Irimia Cenuşă

Îndrăgita interpretă de muzică populară Iustina Irimia Cenuşă va susţine mâine, 20 aprilie, un concert caritabil online. Aceasta doreşte astfel să se implice în campania de strângere de fonduri pentru Cosmina Bălăşescu, copila care suferă de o formă agresivă de cancer. Cosmina este verişoara lui Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiai „Salvează o inimă”, cel care a fost salvatorul multor copii şi adulţi prin intermediul campaniilor umanitare organizate în ultimii ani.

Cum e oare să ajuți foarte multă lume, să fii salvatorul tuturor și, la un moment dat, un om din familia ta să se îmbolnăvească? Îl cunoaștem cu toții pe Vlad Plăcintă, președintele ONG-ului <Salvează o inimă>, care strânge sume imense de bani pentru cei în stare critică de sănătate. Verișoara acestuia, Cosmina Bălășescu, trece printr-un episod cumplit de boală (Rabdomiosarcom embrionar – o formă de cancer foarte agresivă) și are nevoie de peste 95.000 de euro pentru tratament. Nu am știut cum altfel să ajut mai mult, decât atrăgându-vă atenția asupra acestui caz printr-un concert caritabil online. Sper să fiți alături de Cosmina! <Împreună pentru Cosmina> e tema acestui eveniment!”, a transmis Iustina Irimia Cenuşă.

Ea îi aşteaptă pe toţi cei care o pot ajuta pe Cosmina, „într-o întâlnire de suflet, cu scopul de a ajuta, pentru că și muzica are rolul ei vindecător!”.

Cei care vor să o ajute pe Cosmina să se facă bine au la dispoziţie conturile Asociaţiei „Salvează o inimă”, respectiv:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botoșani, cu specificaţia Cosmina Bălăşescu. Până pe 15 mai 2021 se poate trimite un SMS de 2 euro la 8832, cu mesajul Cosmina.

Deja ai votat!