Început de săptămână cu vreme instabilă

0

Săptămâna începe la Botoşani cu temperaturi sub normalul termic al perioadei, însă în zilele următoare vremea va începe să se încălzească. Astăzi, pe fondul unui cer predominant înnorat maxima va fi de 13⁰C, însă şansele de ploaie sunt mici. Pe parcursul nopţii sunt posibile scurte averse de ploaie, iar temperatura minimă va fi de 8⁰C.

Mâine şansele de precipitaţii cresc, la fel şi mercurul din termometre, care va urca două grade în plus faţă de ziua precedentă. Minima va fi, însă, de 7⁰C.

Miercuri maxima va creşte şi mai mult urmând să ajungă la 17⁰C. Nu vom scăpa, însă de precipitaţii, meteorologii anunţând că pe parcursul zilei sunt posibile câteva averse de ploaie. Noaptea, pe fondul unui cer mai mult senin minima va fi de 6⁰C.

Ziua de joi va fi cea mai caldă din această săptămână şi singura în care cerul va fi predominant însorit. Astfel pe parcursul zilei mercurul din termometre va atinge pragul de 20⁰C, în timp ce noaptea va coborî la 7⁰C.

Vineri vremea se va răci la loc şi, pe fondul unui cer predominant noros, maxima va fi cu cinci grade mai jos faţă de ziua precedentă. De asemenea şi pe parcursul nopţii va fi mai frig, minima urmând a fi de 5⁰C.

Weekendul va fi în aceeaşi notă. Astfel sâmbătă şi duminică maximele se vor situa între 13 şi 15⁰C, în timp ce minimele vor fi de doar 4⁰C.

Deja ai votat!