CFR suplimentează trenurile spre mare în minivacanța de Paște și 1 Mai

0

CFR Călători a anunțat ieri, 19 aprilie, că va suplimenta legăturile cu trenuri directe spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, pentru “minivacanța” de Paște și 1 Mai. Compania susține că încearcă în acest fel să găsească o soluţie pentru ca toate regiunile țării să fie conectate cu litoralul românesc.

„În perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii CFR.

De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță și confort. Inclusiv trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere vagoane cușetă.

Reduceri la biletele cumpărate cu anticipaţie 

CFR Călători roagă pasagerii să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie”, mai transmit reprezentanţii CFR. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări şi direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Reprezentanţii companiei de transport fac apel către călători să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghișeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate şi anunţă că în aceaastă perioadă au şi reduceri pentru clienţi. Astfel, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipație discontul este de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenții beneficiează de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a. Totate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic local/ Oferte.

Deja ai votat!