Moarte cumplită în casa unui prieten

0

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a avut parte de o moarte cumplită, în seara de duminică.

Acesta era acasă la un amic, în localitatea Todireni, iar la un moment dat, a coborât câteva trepte de la etaj. Deşi erau abrupte, bărbatul nu a alunecat pe treptele de ciment, ci la un moment dat pur şi simplu s-a prăbuşit din picioare. Potrivit martorilor, bărbatul nu consumase băuturi alcoolice şi nici nu suferea de vreo afecţiune cronică. Oamenii spun, însă, că bărbatului i s-ar fi făcut rău, s-a dezechilibrat şi a căzut, iar în cădere s-a lovit cu capul de una dintre trepte, fracturându-şi coloana cervicală, acolo unde sunt şi centrii nervoşi care coordonează funcţia respiratorie a organismului. Panicaţi, cei din casă au apelat imediat serviciul 112, solicitând ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului a fost trimis un echipaj medical de la Ambulanţă, dar şi un echipaj cu medic al SMURD. Din păcate, însă, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, decesul fiind aproape instantaneu. „Pacientul a suferit un traumatism prin cădere, cu fractură de coloană cervicală, ceea ce a dus la un stop cardio respirator ireversibil. Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La faţa locului a ajuns ulterior şi un echipaj de poliţie, care a demarat o anchetă, urmând a fi stabilite circumstanţele în care a avut loc moartea bărbatului. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. A fost solicitată efectuarea unei autopsii, urmând a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!