Amendament liberal la bugetul municipalităţii – Dotări pentru DSPSA şi Parcul Cornişa

0

Consilierii municipali liberali au depus la proiectul de buget un amendament. Suma care a făcut obiectul amendamentului este de 597.500 de lei.

Propunerile consilierilor liberali au vizat următoarele:

Dotări independente pentru Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) – Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa – 144.300 de lei:

Lamă de zăpadă – 7.000 de lei

Autoturism de tip van cu două locuri – 79.500 de lei

Echipament pentru semaforizare tobogane interioare și exterioare cu montaj inclus – trei bucăți în valoare de 29.100 de lei

Cort pentru zona de food-court – 9.600 de lei

Tejghea pentru bar exterior – zona de food court – 19.100 de lei.

Tot pentru Parcul Cornişa s-a solicitat suma de 35.700 de lei pentru o expertiză privind stabilitatea versantului unde este amplasată stația de pompare a apelor uzate.

Totodată, s-a propus alocarea a 417.500 de lei pentru achiziţionarea unei nacele. Cumpărarea acesteia s-a aflat printre solicitările DSPSA în ultimii ani, dar nu a fost aprobată până acum. Potrivit consilierilor liberali, DSPSA a închiriat în ultimii ani o nacelă de la o firmă din Suceava, folosită în principal la toaletarea sau tăierea copacilor.

Consilierii liberali au mai propus achiziţionarea unui aparat de sudură – 5.050 de lei şi a unui generator de sudură, în valoare de 9.010 de lei.

Suma de 597.000 de lei a fost luată din fondurile alocate drept subvenţie pentru energia termică. Amendamentul PNL a fost votat, întrunind 12 voturi pentru, 10 împotrivă și o  abținere.

Deja ai votat!