Bărbat găsit mort de propriul frate

0

Descoperire macabră făcută de un bărbat din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni.

Acesta și-a descoperit propriul frate, fără suflare, într-un șanț de pe marginea drumului. Totul s-a petrecut marți seară, când bărbatul a plecat prin sat în căutarea fratelui, plecat de acasă de dimineață. În vârstă de 67 de ani, acesta obișnuia să consume cantități importante de băuturi alcoolice, iar ziua de marți nu a făcut excepție. Spre seară, acesta se îndrepta spre casă, însă la un moment dat i s-a făcut rău și a căzut în șanțul de pe marginea drumului. Din păcate, nimeni nu a trecut prin zonă pentru a-l vedea și a încerca să îi acorde ajutor, decât când a fost prea târziu.

Fratele acestuia l-a găsit fără suflare și a apelat disperat la ajutorul cadrelor medicale, prin intermediul 112. La fața locului a fost direcționat un echipaj SMURD cu medic, însă în zadar. “Din păcate, decesul survenise cu mai mult timp înainte ca persoana să fie găsită. A fost constatat decesul”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă. “În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Deocamdată nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de batută penală”, a precizat Delia nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!