Cătălin Flutur critică bugetul propus de Cosmin Andrei

FOTO ARHIVA

Fostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, actual consilier local din partea liberalilor a criticat dur propiectul de buget propus de noul edil Cosmin Andrei. “O să remarc faptul că acest buget din punctul meu de vedere este unul netransparent, am avut la dispoziție doar patru zile pentru a studia 300 și ceva de pagini”, a declarat Flutur.

De asemenea acesta a punctat că banii în plus care apar la capitolul venituri vin de la Guvern. Astfel, dacă anul trecut cota din impozitul pe venit a fost de 65 de milioane, anul acesta s-a ridicat la 80 de milioane. De asemenea aproape toate finanțările sunt acoperite în totalitate de Guvern, cum ar fi banii pentru însoțitorii persoanelor cu handicap.

„Am observat clar o favorizare a unor servicii, direcții, instituții în defavoarea altora. Este un mod de viziune asupra bugetului, în schimb nu am observat, când avem cel mai mare buget, pozițiile noi și importante. Mă refer aici la viziune și programe electorale. Pentru poziții noi, la periferie ca în centru. Pentru străzi avem doar 3 poziții în buget cu o finanțare totală de 520.000 pentru investiții și 320.000 pentru documentații”, a mai spus Cătălin Flutur, care a precizat că se va abţine de la votul pentru buget.

 

Deja ai votat!