Schimbare de conducere la Jandarmeria Botoșani

0
3,122

Cu numai o zi înainte de vizita în județ a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani s-a pensionat. Astfel, printr-un ordin emis de inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Dobrin-Cristian Onofrei, a fost trecut în rezervă, la cerere. Solicitarea a fost depusă la începutul acestei luni, colonelul Dobrin Cristin Onofrei atingând vechimea în muncă care îi permitea să se pensioneze.

Ceremonialul militar de predare-primire a Drapelului de luptă și a comenzii inspectoratului s-a desfășurat astăzi, în prezența colonelului Gheorghe Marian Brâncoveanu, adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române.

Colonelul Dobrin-Cristian Onofrei a îndeplinit atribuțiile funcției de inspector șef al IJJ Botoșani începând cu data de 28 mai 2017, în urma promovării concursului desfășurat la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Interimatul conducerii inspectoratului va fi asigurat de colonelul Cristian-Ovidiu Feciuc, împuternicit prim-adjunct al inspectorului șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

Deja ai votat!