Teatrul Vasilache primeşte spectatori

Teatrul „Vasilache” îşi redeschide porţile, începând din acest weekend, la 30% din capacitatea sălii. Astfel, sâmbătă, 24 aprilie, și duminică, 25 aprilie, de la ora 11:00 aactorii teatrului vor prezenta „Punguța cu doi bani” – un spectacol dedicat celor mici.
Regia artistică este realizată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei Moraru. Din distribuşie fac parte actorii Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Adelina Cojocariu, Marius Rusu, Florin Iftode.
Preţul unui bilet este de  12 lei, iar acesta poate fi achiziţionat în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
„Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole! Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale”, transmit reprezentanţii teatrului.
Deja ai votat!