Accident între doi șoferi băuți în miezul zilei

Astazi, 23 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Octav Onicescu din municipiu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se deplasa pe strada Octav Onicescu, direcţia de deplasare dinspre strada Pacea înspre strada Primăverii, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga, împrejurare în care un alt autoturism care se deplasa regulamentar pe aceeasi direcție de mers, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. “Cei doi conducători auto se aflau sub influența băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat în cazul conducătorului auto responsabil de producerea accidentului și 0, 13 mg/l, în cazul celuilalt conducător auto”, a precizat Delia nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Ambii au fost sancționați cu amendă în cuantum de 1300 de lei, iar ca măsură complementară le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Deja ai votat!