luni, decembrie 5, 2022
AcasăLocalTeatrul "Mihai Eminescu" reîntâlnire cu publicul său (video)

Teatrul „Mihai Eminescu” reîntâlnire cu publicul său (video)

Teatrul „Mihai Eminescu” și-a dat întâlnire aseară cu publicul său. După o perioadă în care sălile de teatru au fost închise, iubitorii de artă s-au putut bucura de vizionarea piesei „Watch Dogs”-„Câini de pază”.

Închiderea sălilor de teatru s-a resimțit în rândul spectatorilor, astfel că, botoșănenii au urmărit încântați interpretarea actorilor.

Spectacolul s-a desfășurat sub restricțiile impuse din cauza Covid-19, mai exact, aceștia au purtat masca pe întreaga durată a piesei, au respectat distanțarea socială, dar și proporția de 30% din capacitatea sălii.

Autorul suportului dramatic este prof.dr Lucian Băleanu, regia artistică aparține lui Alexandru Vasilache, iar scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii Gina Pătrașcu-Zamfirache, Gheorghe Frunză, Sorin Ciofu, dar și Răzvan Amitroaei.

Cei care vor să vizioneze „Watch Dogs”-„Câini de pază”, pot veni astăzi, 25 aprilie, de la ora 19:00 la Sala de la Casa Tineretului, Botoșani.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Acestea se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel. 0231 510 970, dar și online https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
-1.2 ° C
1.6 °
-1.7 °
95 %
5.4kmh
100 %
lun
-1 °
mar
2 °
mie
6 °
joi
3 °
vin
5 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Că se fac poze cu toate ocaziile e normal, știm. De ce nu sunt puse pe facebook doar alea care trebuie e enigma.

EDITORIAL

O glumă atribuită unui mare bio-fizician spune că dacă ai creștetul capului în apropierea ușii de la cuptor și picioarele într-un lighean cu apă...

GÂNDUL ZILEI

Are, pe lângă tupeu Şi studii aprofundate, C-a aplicat în liceu Ce-a-nvăţat în facultate... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...