Teatrul „Mihai Eminescu” reîntâlnire cu publicul său (video)

Teatrul „Mihai Eminescu” și-a dat întâlnire aseară cu publicul său. După o perioadă în care sălile de teatru au fost închise, iubitorii de artă s-au putut bucura de vizionarea piesei „Watch Dogs”-„Câini de pază”.

Închiderea sălilor de teatru s-a resimțit în rândul spectatorilor, astfel că, botoșănenii au urmărit încântați interpretarea actorilor.

Spectacolul s-a desfășurat sub restricțiile impuse din cauza Covid-19, mai exact, aceștia au purtat masca pe întreaga durată a piesei, au respectat distanțarea socială, dar și proporția de 30% din capacitatea sălii.

Autorul suportului dramatic este prof.dr Lucian Băleanu, regia artistică aparține lui Alexandru Vasilache, iar scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii Gina Pătrașcu-Zamfirache, Gheorghe Frunză, Sorin Ciofu, dar și Răzvan Amitroaei.

Cei care vor să vizioneze „Watch Dogs”-„Câini de pază”, pot veni astăzi, 25 aprilie, de la ora 19:00 la Sala de la Casa Tineretului, Botoșani.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Acestea se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel. 0231 510 970, dar și online https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

Deja ai votat!