Tânără dispărută fără urmă. Familia o caută de două săptămâni

0

O nouă dispariție sesizată în județ. Este vorba despre o tânără despre care nu se mai știe nimic de aproape două săptămâni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, sesizarea a fost făcută în cursul zilei de astăzi (n.r. – luni, 26 aprilie a.c.), când polițiștii au fost anunțați cu privire la faptul că FERARU MARIANA, de 22 de ani, din municipiul Botoșani a părăsit domiciliul la data de 13 aprilie a.c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.

Conform semnalmentelor oferite de apropiați, tânăra are o înălțime de circa 1,60 metri, o greutate de aproximativ 50 de kilograme și este blondă, cu părul vopsit. În momentul în care a părăsit domiciliul, botoșăneanca era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă și geacă din imitație de piele de culoare neagră, iar în picioare avea adidași de culoare albă.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!